Dé beproefde methode die je leert en inspireert om stap voor stap
prachtige familie films te maken van de baby en kindertijd 

doe mee

ooit gedacht, “hoe vang ik sfeer op beeld?” WE horen je. samen herinneringen maken en vastleggen om ze voor altijd terug te kunnen kijken is onbetaalbaar... 

Wij maken het vastleggen van de verhalen en herinneringen aan de baby en kindertijd eenvoudig. Met familie films. Home video's. Want enkel in bewegend beeld + geluid kun je momenten en details herbeleven zoals het écht was. Leave your family legacy.

Want elk verhaal verdient het om verteld te worden

We weten hoe vol de dagen met jonge kinderen zijn, maar ook hoe snel deze jaren voorbij gaan. Daarom hebben we een eenvoudige en efficiënte manier ontwikkeld om je dierbare herinneringen om te zetten in prachtige familiefilms, zonder dat je veel tijd hoeft te besteden aan het maken ervan.

Onze visie is om je eigen leven te vieren, hoe alledaags en ogenschijnlijk gewoon dit ook lijkt. We willen geluk verspreiden door ieders verhaal op film vast te leggen.


Over Fos & US

We zijn net als jij.
Drukke en vooral ook melancholische ouders, zoekend naar de PA   ZE knop  

Onze zoon Fos was nog maar net geboren, het was november 2014, en we maakten eindeloos veel foto’s en filmpjes van hem. Voor ons als stok achter de deur maakten we hier onze familievlogs van. Als filmmakers creëerden we graag wekelijks deze mini documentaires van ons alledaags leven. Alleen het bijhouden ervan koste ons heel veel tijd. Ondertussen kregen we van ouders heel veel mooie reacties, hoe ontzettend waardevol het was om dit soort films van de kindertijd te hebben. Alleen iedereen liep tegen dezelfde problemen aan bij het maken van ervan. Het maken van mooie verhalende familie films kost teveel tijd, beelden stonden te verstoffen op mobiele telefoons en de filmpjes kwamen er maar niet... Iedereen vond het zonde dat er niks werd gedaan met de beelden die ze maakten. Er was duidelijk behoefte aan een gemakkelijke manier om dit te doen. Omdat we graag producten ontwikkelen die het leven gemakkelijker én leuker maken, zagen we een kans om iets te creëren dat mensen daadwerkelijk zou helpen.

Zowel tijdens het maken van de filmbeelden als in het edit proces, wilden we een eenvoudige, efficiënte manier om dierbare herinneringen om te zetten in prachtige familiefilms. Geen gedoe met ingewikkelde programma’s, maar een gebruiksvriendelijke manier waarmee je snel en makkelijk je mooiste momenten vastlegt op video. 
Zo werd het idee voor onze video Timecapsules geboren - een done for you edit service die nu de nieuwe standaard zet voor het maken van familie films en het onwijs eenvoudig maakt om een volledige filmcollectie te verzamelen van de baby- en kindertijd. 

Daarom bedachten we onze filmmethode en de
Fos and Us Timecapsules. 

Schrijf je hieronder in en ontvang als één van de eerste meer informatie over onze Timecapsules

"Laten we magie vinden in dat wat alledaags is"

de herinneringen aan de kindertijd die het meeste bijblijven minder gaan over de uitspattingen, de uitzonderingen in een jaar, maar juist een aaneenrijging zijn van herhalende alledaagse momenten; de familie etentjes, wandelingen in de natuur, samen lezen voor het slapengaan, pannenkoeken op zondagochtend....

1

Wij geloven dat...

ieders verhaal, hoe ogenschijnlijk gewoon, er toe doet 

2

Wij geloven dat...elke dag een geschenk is en overal
alledaagse wonderen verspreid voor het oprapen liggen,
we hoeven het enkel te zien.

3

Wij geloven dat...

manifesto

Sanne Hemmes is liefhebbende mama, maker en mede-eigenaar en oprichter van Fos and Us

Met haar vorige merk "The Sassy Girl' heeft ze wereldwijd succes geboekt met het verkopen van female emowering accessoires (pins). Deze werden gedragen door bekend Nederland, Hollywood actrices, gebruikt in Netflix shows en er werd over haar geschreven in de Washington Post. 

Naast producten ontwikkelen en creëeren, richt ze zich het liefst op de momenten waar het écht om gaat in het leven. En wil ze families helpen te vertragen, meer met elkaar te verbinden en de mundane momenten samen te vieren. 

Gerard Dunning is mede-eigenaar en oprichter van Fos and Us, creatief ondernemer en vooral  vader van drie jongens.

Met zijn eigen video productiebedrijf heeft hij vele bedrijven geholpen van bekende YouTubers tot aan grote toonaangevende namen binnen Nederland (en daar buiten) met videomarketing, strategie en interne- en externe marketing video's.

Film is zijn passie en naast het werk doet hij niks liever dan momenten en het leven vieren met zijn gezin en deze momenten vast te leggen. 

ontmoet het fos & us team

husband + wife filmduo, ouders van drie jongens, en hier voor jou om mooie films te maken

@sannehemmes

@gerarddunning

Ben jij klaar om..

jouw overvolle telefoon te transformeren in prachtige keepsake familie films?