Blog

Gender Reveal: Is het een Jongen of Meisje?

Ik heb nog even getwijfeld of ik tijdens deze zwangerschap het geslacht van het kindje dit keer niet wilde weten van tevoren. Het lijkt me ergens super bijzonder om er pas bij de geboorte achter te komen of je een zoon of dochter hebt gebaard. Toch won het argument “we willen niet alles in neutrale kleuren kopen en inrichten” het al snel van het geheimhouden en konden we niet wachten tot het moment dat we zouden weten of Fos een broertje of zusje zou krijgen.

Bij de zwangerschap van Fos was een gender reveal moment nog helemaal geen ding, laat staan een moment om een speciaal themafeestje aan op te hangen. Wij moesten destijds zelf een taarten bakster vinden en uitleggen dat we een taart wilden hebben, waarbij de binnenkant het geslacht zou onthullen. We vonden het gewoon een super speciaal moment, die we samen met onze ouders wilden delen, buiten de klinische echo kamer om. We hebben de reacties van ons en onze ouders ook toen vastgelegd. Een gedeelte hiervan kun je terugzien in deze video.

 

Ook dit keer hielden we het klein en verliep het a la ons lekker rommelig ๐Ÿ™‚ De uitslag is het belangrijkste en oooo wat zijn we weer blij! Kijk je mee?

Wat vind jij van een gender reveal feestje? Wil(de) jij het geslacht van jullie kindje weten voor de geboorte?