About

Family of Filmmakers

Magie ontstaat zodra muziek en beeld samenkomen. Zowel Gerard als ik zijn van jongs af aan al gefascineerd door film maken. Hij maakte in de 90s al vlogs en Peter R. de Vries reconstructies (must-see šŸ˜‰ ) en ik kon als echte dromer mijn gevoelens als young adult het beste uiten door korte films te maken voor familie en vrienden.

Als visuele creators dagen we onszelf continue uit de mooiste films te maken, maar willen we vooral authentieke verhalen vertellen waar mensen door geraakt worden. We willen het leven vangen en vastleggen voor onze zoons, niet alleen voor later, maar ook om ze mee te geven dat de belangrijkste momenten in het leven verscholen liggen in het alledaagse.

What we Do

Naast het creĆ«ren van video’s en content volgen hier nog een aantal andere dingen die we doen

 

Sanne
In 2016 opende Sanne haar webshopĀ The Sassy Girl, waar ze sindsdien wereldwijd haar eigen girlpower pins en t-shirt designs verkoopt. Om vrouwen op het gebied van persoonlijke groei en ondernemen verder te supporten creĆ«ert ze workshop-stijl video en podcast content op www.sannehemmes.com. Daarnaast geeft ze personal branding en storytelling adviestrajecten genaamd Sassy Sessions. Haar missie is om mede-creatieve onderneemsters te helpen hun online zichtbaarheid, fanbase en impact te vergroten d.m.v. storytelling, personal branding en (video) content creatie.

Gerard
Naast het monteren van onze youtube content, edit Gerard ook het werk van bekende Youtubers. Editten betekent meer dan alleen knippen en plakken; meedenken over het filmproces, timing en humor toevoegen dmv photoshop skills zijn onmisbare elementen. Daarnaast creƫert Gerard reclame- en interne marketingfilms voor zowel lokale ondernemers als grote bedrijven. Ook deelt hij zijn film en edit kennis via Masterclasses.

Let’s create stories together!
Bekijk onze samenwerkingsmogelijkheden